Onze praktijk

Gerwen, september 2022.

 

Beste heer, mevrouw, familie,

Na 40 jaar met heel veel plezier te hebben gewerkt in onze praktijk in Gerwen, hebben wij deze per 1 juli 2022 overgedragen aan Pharmed Mondzorg. Dit is een groep samenwerkende tandartspraktijken uit de omgeving van Eindhoven die de administratieve en organisatorische kant van de praktijk op zich neemt.

Hierdoor kunnen de tandartsen, mondhygiënisten, tandprothetist en assistenten zich volledig concentreren op het verlenen van de beste mondzorg.

 

Ons team, waarin wij veel vertrouwen hebben, blijft op dezelfde manier hun werkzaamheden voortzetten op de vertrouwde locatie in Gerwen.

Wel gaat er op termijn verhuisd worden naar een andere locatie.

Wanneer dit definitief is, wordt u hierover natuurlijk tijdig geïnformeerd.

 

Wij willen u allen hartelijk bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen u het allerbeste voor de toekomst.

 

Met vriendelijke groet,

Robbie en Anke Aerts

 

 

 

Tandartsenpraktijk Aerts is uw tandarts in Nuenen voor uitstekende mondzorg. Goede mondverzorging is belangrijk voor een stralende lach en voor uw algehele gezondheid. Kwaliteit en persoonlijk contact staan bij ons centraal. U bent van harte welkom.

U kunt rekenen op onze deskundigheid en ervaring. Elk lid van ons team is uitstekend geschoold en heeft zijn/haar eigen taken. Onder ‘Team’ stellen onze collega’s zich aan u voor. U kunt bij ons terecht voor de meest voorkomende behandelingen.

Wij begeleiden u in de vorm van informatie en uitleg over mondgezondheid en –verzorging. De mondhygiënist / preventieassistent helpt u uw gebit schoon te houden. Ook kan hij of zij u adviseren over goede preventie van gaatjes en andere problemen. Voorkomen is ten slotte beter dan genezen.